Thursday, May 6, 2010

kawan yg sgt aku menggerami [ ada mehh this word ? ]



ngeh . salaam . hoho . apakah !
aku bengang ! hehe .
wahai saudari . kau bawa I jalan tapi I texted you , you x reply .
hoho . I masih boleh bersabar . ngeh . 
I selalu bawa you jalan , you x ikut .
now you bawa I jalan , I ikut jer . hehe . 
x terfikir pun I nak balas dendam ngan you :)
tapi you x reply ni , macam xnak jalan :D
so . . xyah jalan laa esok .
hoho . apa2 pun . saia LOVE Iron Man 2 !
 
p/s: Dear Anjelina , don't be sad okay darl :)
I'm here for you . . .  


13 comments:

  1. angie. tengkiu darl. so muchh :)
    sa hrp jmpa kaw t. one day :)

    ReplyDelete
  2. ya ya . jumpa la kita. msuk la kau tu ptpl :)

    ReplyDelete
  3. hehe. mang maw,tggu green lite ne angie. hee :)

    ReplyDelete
  4. hoho . green light ! hehe . jum kita ym . ada ym ?

    ReplyDelete
  5. dah tengok ke belum cite iron man 2 tu? i tengok dah. best. kalau x tengok g tengok cepat.

    ReplyDelete
  6. dh tengok dh . hehe :D mmg besh giler2 !

    ReplyDelete
  7. act i xsuka sgt cte action cmtu. tp kes yg ni, iron man best.. xnyesal tengok..

    ReplyDelete
  8. ha'ah . sma gak . sy p0wn !
    rugi x tgk kn :D

    ReplyDelete
  9. hehehe,,,,mcm best je cite tuh

    ReplyDelete
  10. nape entry ni? mcm sedih je? ade prob dgn member ke?

    ReplyDelete
  11. x sedih la irfan . tapi saket ati jer :)

    ReplyDelete

yaww ! thanks for your comment :)